Ο Σεμπάστιαν Αλέ σόκαρε την ποδοσφαιρική υφήλιο αφού διεγνώσθη με όγκο στους όρχεις. Ο όγκος είναι κακοήθης και για αυτό ο Γάλλος θα κάνει χημειοθεραπείες τους ερχόμενους μήνες.
Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της Ντόρτμουντ λέγοντας πως ανυπομονεί να ξαναπαίξει μπροστά τους.
Αναλυτικά το μήνυμα:
🖥 Diese Videobotschaft lief heute über die Leinwände im Stadion.
«Γεια σας φίλαθλοι της Ντόρτμουντ. Όπως ξέρετε, δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας. Εκτιμώ την υποστήριξή σας. Ανυπομονώ να παίξω για εσάς, μπροστά από το Κίτρινο Τείχος. Σας εύχομαι καλή αρχή στη σεζόν. Θα παρακολουθώ τα παιχνίδια και σας εύχομαι τα καλύτερα»
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το πιθανότερο είναι ο Βασίλης Σπανούλης να απουσιάσει ξανά από τον πάγκο της Μονακό, αυτή τη φορά στον αγώνα με τη Ναντέρ για το Κύπελλο, δύο μόλις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.