Ο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε μια φωτογραφία του από την σημερινή προπόνηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον, στέλνοντας έτσι ακόμη ένα μήνυμα παραμονής.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι εδώ. Μετά το χθεσινό του «χτύπημα» στα social media ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις των «κόκκινων διάβολων» με τον ίδιο μάλιστα να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος ηγέτης της Γιουνάιτεντ βρέθηκε σήμερα στο Κάρινγκτον ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία την οποία την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Δουλειά σε εξέλιξη»
- Τύρναβος: Πήγαν να αφαιρέσουν καλώδια και έπαθαν ηλεκτροπληξία – Ένας νεκρός και μία σύλληψη
- Bundesliga: Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν (3-3) – Πάει για Champions League η Χόφενχαϊμ (2-4)
- «Τα ΗΑΕ έχουν χοντρό δέρμα και πικρή σάρκα – δεν είμαστε εύκολη λεία», λέει ο πρόεδρος της χώρας
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 20-5: Άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Επίθεση στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids)
- «Tell Me / Πες μου»: Ένα ταξίδι μνήμης για το Ολοκαύτωμα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
