
Μαλέλης: Θα μιλήσουμε για ευθύνες, όχι τώρα σόου στα αποκαΐδια
Επισκέφτηκε τις περιοχές που κάηκαν πρόσφατα στη Λέσβο
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταμάτης Μαλέλης επισκέφτηκε χθες και σήμερα τις πληγείσες περιοχές από την μεγάλη πυρκαγιά στη Δυτική Λέσβο.
Ο κύριος Μαλέλης μίλησε με τους με τους κατοίκους που έδωσαν μάχη με τη φωτιά αλλά και με πυροσβέστες και υπεύθυνους που συντόνιζαν την όλη επιχείρηση. Άκουσε και κατέγραψε τα παράπονα και τα προβλήματα των κατοίκων.
Στη συνέχεια μετέβη στην Καλλονή όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κύριο Βέρρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποκατάσταση της περιοχής που χτυπήθηκε από τη φωτιά αλλά και για τις αποζημιώσεις που θα δοθούν.
Ο κύριος Μαλέλης τόνισε ότι οι ευθύνες για την μεγάλη καταστροφή θα αποδοθούν σε άλλο χρόνο και δεν είναι όλα για σόου πάνω στα αποκαΐδια. Θα μιλήσουμε με υπευθυνότητα όταν πρέπει, τόνισε.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά


