Στην Ελλάδα για διακοπές ο Ρότζερ Φέντερερ
Στην Πάρο κάνει διακοπές ο Ελβετός σούπερ σταρ του τένις, Ρότζερ Φέντερερ.
Ο εμπορικότερος και πιο δημοφιλής τενίστας όλων των εποχών, ο Ρότζερ Φέντερερ, επέλεξε την Ελλάδα για το βασικό μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στη χώρα μας.
Προσπαθώντας να μείνει όσο πιο διακριτικός γίνεται, ο Ελβετός τενίστας εθεάθη με καλοκαιρινό… τουριστικό look (ψάθινο καπέλο, λευκό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου) σε beach bar της Πάρου μαζί με τη σύζυγό του, Μίρκα και τα τέσσερα παιδιά τους.
Διαβάστε επίσης: Ο Φέντερερ… ελπίζει για την επιστροφή του
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή φιλοξενεί δύο από τα σπουδαιότερα ονόματα του παγκοσμίου τένις καθώς στην Αθήνα βρίσκεται και η Σερίνα Γουίλιαμς με την οικογένειά της. Επιπλέον, στη Μύκονο βρίσκεται η Αμάντα Ανισίμοβα.
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα




