«Βόμβα» Στρακόσια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; (pic)
O Θωμάς Στρακόσια έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο και το όνομά του «παίζει» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μετά από οκτώ χρόνια στη Λάτσιο ο Θωμάς Στρακόσια έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ρώμης και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμούς της καριέρας του. O ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παίξει στην Αγγλία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως τον έχει στο στόχαστρό της.
Ο Ντιν Χέντερσον παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ και οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα ώστε να πάρει θέση πίσω από τον Νταβίντ Ντε Χέα.
Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο δίλημμα του Τσάβι
Ο Στρακόσια έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο από όπου και τον πήρε η Λάτσιο. Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε 208 συμμετοχές από το 2014, έχοντας ενδιάμεσα κι έναν δανεισμό στη Σαλερνιτάνα (2015-16).
- Κλιμακωτές προσαυξήσεις για όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας – Δείτε αναλυτικά
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο