«Δένει» Τάιλερ Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός!

Όπως όλα δείχνουν, ο 26χρονος παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και όπως αναφέρουν στην Ιταλία, υπάρχει λευκός καπνός.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του «Sportando», Αλεσάντρο Μάτζι, ο οποίος επικαλείται δικές του πηγές, ανέφερε στα social media πως ο Ντόρσεϊ ετοιμάζεται να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος άσος αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις. Μετά από μια καλή διετία στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντόρσεϊ έπιασε Λιμάνι, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στις ερυθρόλευκες επιτυχίες. Τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague, ο διεθνής γκαρντ έκανε τη διαφορά, όντας από τα πρώτα… βιολιά των ερυθρολεύκων.

Εδώ και καιρό, η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ντόρσεϊ, που φαινόταν διστακτικός λόγω και του… πειρασμού από το NBA. Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος και όπως φαίνεται, ο διεθνής γκαρντ φέρεται να άλλαξε στάση και είναι πλέον θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Το tweet του Ιταλού για τον Ντόρσεϊ