Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κουντέ
Ο Ζιλ Κουντέ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό πόδι.
Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό «παζάρι», ο Ζιλ Κουντέ, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό πόδι.
Η εγχείρηση θα γίνει στο Μπορντό και, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Σεβίλης, ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετές εβδομάδες, προκειμένου ο διεθνής Γάλλος αμυντικός να είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.
Ο Κουντέ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στη χθεσινή (13/6) ήττα της Γαλλίας από την Κροατία για το Nations League και στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από τον Παβάρ.
Ο 23χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι, με τη Σεβίλη πάντως να μην δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ποσό μικρότερο της ρήτρας αποδέσμευσής του, ύψους 80 εκατ. ευρώ.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία