
Ανατροπή με Πασκουάλ – Συνεχίζει στη Ζενίτ
Στη Ζενίτ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Τσάβι Πασκουάλ.
Ολική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Παροτι όλα έδειχναν πως θα κατέληγε στην Μακάμπι, ο Ισπανός κόουτς θα συνεχίσει στη Ρωσία και τη Ζενίτ.
Η Ζενίτ ζήτησε υψηλό buy-out για την αποδέσμευση του Πασκουάλ από τη Μακάμπι, κάτι που ανάγκασε την ομάδα από το Ισραήλ να αποσύρει το ενδιαφέρον της και να βάλει «στοπ» στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού.
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πασκουάλ δεν είχε συγκεκριμένη τιμή και έτσι η Ζενίτ είχε το «ελεύθερο» να βάλει αυτή το «ταμπελάκι» που ήθελε στον Ισπανό τεχνικό ο οποίος θα προς το παρόμ μένει στη Ρωσία, χωρίς να γνωρίζει εάν θα βρίσκεται στην Euroleague τη νέα σεζόν.
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον



