
Ποσειδώνια 2022: Συναντήσεις Κορυφής της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών
Ποιους είδε η πρόεδρος Μελίνα Τραυλού
Συναντήσεις που αντανακλούν το αυξημένο κύρος της ελληνικής ναυτιλίας με κυβερνητικούς παράγοντες άλλων χωρών αλλά και επικεφαλής φορέων της διεθνούς ναυτιλίας έχουν τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων 2022», η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού και το προεδρείο της ΕΕΕ.
Ειδικότερα, το προεδρείο της ΕΕΕ υποδέχθηκε τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Έργων της Μάλτας, δρα Aaron Farrugia, και την πρόεδρο της Ενωσης Μαλτέζων Εφοπλιστών Μαρίλι Φραγκίστα.
Συναντήσεις
Επίσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Θέμη Παπαδόπουλο και τον πρώην πρόεδρο Φίλιππο Φιλή και νυν πρόεδρο της ECSA. Ακόμη συνομίλησαν με τον πρόεδρο της INTERTANKO της Διεθνούς Ένωσης Ανεξάρτητων Ιδιοκτητών Δεξαμενόπλοιων Paolo D’ Amico και τον Robert Courts MP, αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας υπουργό Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου.
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη





