Μαραθώνας: Με πέτρες έσπασαν πάλι το γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα
Το κλειστό γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα βανδαλίστηκε ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά άγνωστοι έσπασαν το γυμναστήριο με πέτρες και ο Δήμος το σφράγισε μέχρι να επισκευαστεί.
Το κλειστό γυμναστήριο στην Αφετηρία του Μαραθώνα και πάλι έγινε στόχος αγνώστων που το βανδάλισαν πετώντας πέτρες και σπάζοντας τα τζάμια. Υπενθυμίζουμε πως περασμένο Φεβρουάριο Βανδαλίστηκε η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου πρώτη φορά.
Ως εκ τούτου το γήπεδο στην Αφετηρία θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας για την ασφάλεια όλων και μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές.
Η Δημοτική Αρχή πληροφορηθήκαμε πως θα κινηθεί άμεσα κατά παντός αγνώστου ενώ σε συνομιλία που είχαμε με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο που ανέβηκαν σε ύψος 15 μέτρων και έριξαν τις πέτρες οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης.
Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εργασιών που γίνονται στην Αφετηρία, ο χώρος θα «περιφρουρηθεί» με κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να μην καταστρέφεται η δημοτική περιουσία αλλά και να σταματήσει να διασύρεται παγκόσμια ο ιστορικός αυτός χώρος λόγω των βανδαλισμών.
Τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, σύμφωνα με τον Δήμαρχο πάντως δεν παρατηρούνται σε άλλες περιοχές του Δήμου Μαραθώνα, γεγονός το οποίο είναι θετικό.
Φεβρουάριος του 2022 οι πρώτοι βανδαλισμοί στην Αφετηρία Μαραθώνα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
