Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδαλίστηκε και η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου

Βανδαλίστηκε και η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου

Στο μακρύ κατάλογο των βανδαλισμών εισήλθε και η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου καθώς άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο.

Άκόμη ένα περιστατικό καταστροφής δημοτικής περιουσίας έλαβε χώρα. Αυτή την φορά το γήπεδο στην Αφετηρία του Μαραθώνα έγινε στόχος βανδάλων. Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει απερίφραστα τους πρόσφατους βανδαλισμούς, όπου κατόπιν αυτοψίας εντοπίστηκαν σοβαρές ζημιές (σπασμένες τζαμαρίες) στις εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρει ο Δήμος υπήρξε άμεση αντίδραση της δημοτικής Αρχής υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός αγνώστου υπευθύνου και την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία.

«Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους πράξεις υποδηλώνουν βία, προσβάλλουν την δημοκρατία και δηλώνουν έλλειψη σεβασμού και πολιτισμού όχι μόνο ως προς τον τόπο μας αλλά και ως προς τους δημότες.

Επιπλέον, αναμφίβολα, τέτοιες εικόνες δεν αρμόζουν στην Αφετηρία του Μαραθώνα, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου.

Ειδικά την παρούσα περίοδο που ο χώρος του αθλητισμού βάλλεται, δηλώνουμε ότι σε ανάλογες παραβατικές συμπεριφορές και τακτικές ζούγκλας με τις οποίες επιχειρείται η υποβάθμιση της πόλης μας, είναι δεδομένο ότι θα είμαστε απέναντι και θα προβαίνουμε σε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024