
Έβερτον: Πρόστιμο 35.000 ευρώ στον Λάμπαρντ για δηλώσεις κατά της διαιτησίας
Βαριά καμπάνα στον Φρανκ Λάμπαρντ για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λίβερπουλ τον Απρίλιο,
Με πρόστιμο 35.000 ευρώ από την αγγλική ομοσπονδία (FA) για κριτική στη διαιτησία, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μέρσεϊ με τη Λίβερπουλ τον Απρίλιο τιμωρήθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ.
Η Έβερτον είχε χάσει το παιχνίδι με 2-0 και ο Λάμπαρντ ήταν πολύ επικριτικός προς τον Στιούαρτ Άτγουελ, τον διαιτητή του αγώνα, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν έδωσε στην ομάδα του ένα καταφανές πέναλτι.
Μετά το παιχνίδι η FA ζήτησε από τον πρώην μέσο της Τσέλσι εξηγήσεις για τις δηλώσεις του και η ρυθμιστική επιτροπή τελικά επέβαλε πρόστιμο στον Λάμπαρντ, για παραβίαση του κανόνα Ε3 της FA για σχόλια στον Τύπο.
«Ο μάνατζερ της Έβερτον έκανε τα σχόλια μετά τον αγώνα και αρνήθηκε ότι συνιστούν ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υποδηλώνουν μεροληψία και/ή προσβάλλουν την ακεραιότητα του διαιτητή – ή των διαιτητών γενικά – ή/και δυσφημούν το παιχνίδι», εξήγησε η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.
- Ο «πόλεμος» των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι τελείωσε – Οι δικηγόροι τους πανηγυρίζουν
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»




