Πρίντεζης: «Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον βασικό στόχο των ερυθρόλευκων που είναι το πρωτάθλημα αλλά και για την εμπειρία του Final 4.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε τη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα και ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σταθώ στο ότι δυο ομάδες από την επαρχία βρίσκονται στα ημιτελικά. Είμαι τυχερός γιατί είχα παίξει κι εγώ μια χρονιά στη Λάρισα κι έχω ζήσει την αγάπη που έχουν για το μπάσκετ.
Σίγουρα για εμάς το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Έχουμε πετύχει τους άλλους δυο, να γυρίσει η ομάδα στους τίτλους και να αγωνιστεί ξανά στο Final 4. Υπήρχε ένα άδειασμα με το Περιστέρι στο πρώτο ματς, όμως όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, είπε: «Είναι μεγάλη εμπειρία το Final 4 για κάθε παίκτη. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο και για κάθε παίκτη που μπορεί να σε κάνει μόνο καλύτερο, αγωνιστικά και πνευματικά. Βγαίνεις πιο έτοιμος. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας».
- «Μπορεί να επιστρέψει στη Serie A ο Καλάμπρια – Ενδιαφέρον από Φιορεντίνα και Λάτσιο»
- Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην πίστα – Η έκπληξη της κόρης της Σοφίας και των εγγονών της
- Πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής επηρεάζουν εγκύους και βρέφη
- «Καθάρισαν» οι Σέλτικς στη Βοστόνη, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς, Σπερς και Σίξερς – Τα αποτελέσματα του NBA
- Κρήτη: «Τον είδα, εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στα χωράφια» – Μαρτυρία «κλειδί» για τον 33χρονο γιατρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – Κηφισιά και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και GBL
