Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η ομάδα του Σπανούλη ηττήθηκε στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament
Η ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε με 82-61 από τη Μέγκα στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament στην κατάμεστη σάλα «Ράνκο Ζεράβιτσα».
Η Μέγκα κέρδισε την ομάδα επιλέκτων του Βασίλη Σπανούλη στον τελικό με 82-61 και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Adidas Next Generation Tournament στην κατάμεστη από φίλους και των δύο ομάδων σάλα «Ράνκο Ζεράβιτσα».
Η Next Gen Select Team είχε το προβάδισμα για τα πρώτα 20 αγωνιστικά λεπτά και ο Βασίλης Σπανούλης βάδιζε προς τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τη Μέγκα να προσπερνάει.
Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Σπανούλη και με 5 σερί πόντους έφερε τον τελικό στα ίσα. Ωστόσο, με ένα σερί 7-0 η Μέγκα προσπέρασε ξανά και έκτοτε δεν έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το τρόπαιο.
Κορυφαίος για την ομάδα του Σπανούλη ήταν ο Περίν με 11 πόντους, ενώ ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είχε 9 πόντους με 3/4 δίποντα). Από τους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Σούρισιτς με 21 πόντους, ενώ ο Γέλαβιτς είχε 19.
Το παρών έδωσαν πολλές μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ, όπως ο CEO της EuroLeague, Ζόρντι Μπερτομέου, αλλά και οι Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ραμούνας Σισκάουσκας, Νίκος Ζήσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ζούμπατς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, Ζόραν Σάβιτς και Πάτρικ Φέμερλινγκ.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει