
Συμφώνησε για τέσσερα χρόνια με την Ίντερ ο Ντιμπάλα
Κάτοικος Ιταλίας θα παραμείνει ο Πάολο Ντιμπάλα, που από το Τορίνο θα μετακομίσει στο Μιλάνο, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ.
Ο Πάουλο Ντιμπάλα μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους θα αποχωρήσει από τον σύλλογο του Τορίνο, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του και όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.
Ο Ντιμπάλα φαίνεται πως βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους συμφώνησε με τους «νερατζούρι» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές 6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Sera».
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η μεταγραφή του Ντιμπάλα στην Ίντερ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, μπορεί και μέσα στο προσεχές σαββατοκύριακο, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να παραμένει κάτοικος Ιταλίας.
? Paulo Dybala has an agreement in principle to join Inter! ??
The two parties have agreed on a 4-year contract, worth €6M-a-year.
(Source: Corriere della Sera) pic.twitter.com/JgI3WLDIxX
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 19, 2022
- Θεσσλονίκη: Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου – Τι λένε οι ίδιοι και πώς απαντά ο Δήμος
- «Η συμβουλή του πατέρα μου» – Τα καθημερινά τηλεφωνήματα του 26χρονου Χόμερ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
- Washington Post κατά Τραμπ: Οι δηλώσεις του αναιρούν η μία την άλλη – «Αδειάζει» τους δικούς του
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φρανσίσκο»
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απαλλαγή Ρωμανού και άλλων δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας
- ΙΕΛΚΑ: Ο αντίκτυπος του πολέμου στον Περσικό στην καταναλωτική συμπεριφορά – Θυμός, φόβος, άγχος και συγκράτηση αγορών



