
Σοκ στην Εφές πριν τον Ολυμπιακό
Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ροντρίγκ Μπομπουά αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για τον ημιτελικό της με τον Ολυμπιακό.
Με δύο πολύ σημαντικά προβλήματα προετοιμάζεται για το Final 4 της Euroleague και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό η Εφές.
Ο Εργκίν Αταμάν «πονοκεφαλιάζει» καθώς Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ροντρίγκ Μπομπουά αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ενδέχεται να απουσιάσουν από τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
Ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στους δύο παίκτες όταν ρωτήθηκε για την προσαρμογή και την πρόοδο του Ελάιζα Μπράιαντ. «Όταν πήραμε τον Μπράιντ ο κόσμος ήταν θυμωμένος μαζί μας.
Όμως, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Τον χρησιμοποιήσαμε πολύ καλά σε όλη τη σεζόν. Και τώρα θα τον χρειαστούμε πολύ στο Final Four αν δεν έχουμε τον Σιμόν και τον Μπομπουά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
