
Λεβαντόφσκι για το μέλλον του: Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση
Ο πολωνός επιθετικός, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε στο μέλλον του
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-1 της Μπορούσια Ντόρμουντ και κατάφερε να πανηγυρίσει το 10ο σερί τίτλο της στην Bundesliga. Αυτό δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο πρωτάθλημα του Λεβαντόφσκι με τη φανέλα των Βαυαρών.
Και αυτό, διότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το ασφυχτικό πρέσινγκ, με την Μπάγερν από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη να ακούσει προσφορές για το μεγάλο της αστέρι.
Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο Λέβα ρωτήθηκε από το γερμανικό Sky για το μέλλον του. Ο στράικερ της Μπάγερν τόνισε πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση, ενώ η κατάσταση με τις συνεχείς φήμες δεν είναι καθόλου εύκολη για εκείνον.
«Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση, αλλά δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι το ιδιαίτερο. Παρατηρώ και εγώ τι γίνεται. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμένα» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό.
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)
- Παύλος Κουντουριώτης: «Μας βάλανε στο σημάδι»
- Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κερτ Κομπέιν δολοφονήθηκε
- Κάρπαθος: Συνελήφθη 60χρονος που διέθετε στο παντοπωλείο του πυροτεχνήματα – Κατασχέθηκαν 799 τεμάχια

