Ντόντσιτς: Παραμένει αμφίβολος για το Game 4 με Τζαζ
Ο Λούκα Ντόντσιτς ανέφερε πως δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στη γάμπα, ωστόσο η συμμετοχή στο τέταρτο παιχνίδι με τους Τζαζ παραμένει αμφίβολη.
Οι Ντάλας Μάβερικς προηγούνται των Γιούτα Τζαζ με 2-1 στη σειρά των πλέι οφ, έστω κι αν ο Τζέισον Κιντ δεν υπολογίζει στην παρουσία του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα, που τον έχει αφήσει εκτός δράσης στα πρώτα 3 παιχνίδια της post season.
Ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε μέρος στην προπόνηση των Ντάλας Μάβερικς και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στη γάμπα, ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 4 με τους Τζαζ ωστόσο εξακολουθεί να μην έχει ξεκαθαριστεί.
Πάντως όσο περνούν οι μέρες ο Σλοβένος αισθάνεται όλο και καλύτερα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου δεν αισθάνεται πλέον κάποια ενόχληση στη γάμπα, ωστόσο πρέπει να πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς για να μπορέσει να δώσει το παρών στο τέταρτο παιχνίδι κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.
Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ντόντσιτς:
«Δεν αισθάνομαι πόνο. Είμαι καλύτερα κάθε μέρα, πιο εκρηκτικός. Αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο, για αυτό δεν αγωνίστηκα ούτε στο Game 3».
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
- Καιρός: Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα – Τι αλλάζει από την Τρίτη

