Δύο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μέσα σε μια εβδομάδα
Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ άνοιξε τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποκλείσει την Μαρσέιγ μετά και την δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στην Τούμπα με 1-0. Το «αντίο» του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη «ξεκλείδωσε» τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου και όλα δείχνουν πως μέσα σε μια εβδομάδα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα λύσουν τις διαφορές τους για μια θέση στον τελικό του θεσμού.
Ως γνωστόν ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Μεγάλη Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και πλέον από την στιγμή που υπάρχει ανοικτή η επόμενη εβδομάδα, εκεί που θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αναμένεται να οριστεί στις 28 του μήνα η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, και αντίστοιχα το άλλο ζευγάρι της Λαμίας με τον ΠΑΟ.
Ακόμη πάντως και αν για κάποιο λόγο η ΕΠΟ αποφάσιζε ή αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει αυτή την ημερομηνία το πιθανότερο είναι πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν έτσι και αλλιώς στις 28 Απριλίου μια και υπάρχει το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα που αναβλήθηκε μετά το αίτημα του δικεφάλου του βορρά εξαιτίας των αγώνων με την Μαρσέιγ.
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του