
Μπάιντεν: Διόρθωσε… με ένα «όχι» τη δήλωσή του για την ανατροπή του Πούτιν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακάλεσε... τη δήλωσή του «δεν γίνεται να παραμείνει ο Πούτιν στην εξουσία», με μονολεκτική απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε γι' αυτό το θέμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν (φωτογραφία, επάνω, Reuters/Joshua Roberts) δήλωσε χθες Κυριακή ότι δεν καλούσε να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία όταν είπε προχθές Σάββατο ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν «δεν γίνεται να παραμείνει στην εξουσία».
Οργή και προβληματισμός
«Οχι» απάντησε μονολεκτικά ο κ. Μπάιντεν, εξερχόμενος από λειτουργία σε εκκλησία της Ουάσιγκτον, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν αξίωνε αλλαγή του καθεστώτος στη Ρωσική Ομοσπονδία με τη δήλωσή του αυτή, που προκάλεσε οργή στη Μόσχα και προβληματισμό σε συμμάχους.
Πηγή: ΑΠΕ
- Για πρώτη φορά στον Πειραιά η φρεγάτα «Κίμων» – Η στιγμή του ελλιμενισμού της
- Κρήτη: Μυστήριο με ποιον συνομιλούσε ο δράστης μετά τη δολοφονία της 43χρονης – Στο «μικροσκόπιο» οι κινήσεις του 40χρονου
- Οι διαιτητές της Super League έχουν απορίες και η ΚΕΔ πετά την μπάλα στην κερκίδα
- Λάκης Λαζόπουλος: Το σπασμένο δόντι του Τόλη Βοσκόπουλου που του έγινε… έμμονη ιδέα
- Εκατομμυριούχος σκοτώθηκε από ελέφαντες την ώρα που κυνηγούσε αντιλόπες στην Αφρική
- Γιατί έστειλε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλάθι με ζυμαρικά στη Νίκι Γκλέιζερ;





