Πάτρα: «Δεν ανάβει τα καντήλια των παιδιών της, πληρώνει άλλον» λέει φίλη της μητέρας
Φίλη της οικογένειας φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την συμπεριφορά της μητέρας από την Πάτρα
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.
Φίλη της οικογένειας λέει πως όταν έφυγε από τη ζωή το πρώτο παιδί, η Μαλένα, η μητέρα απευθύνθηκε σε μια κυρία που κάνει… μάγια.
Η μαρτυρία για τα μάγια
«Η Ρούλα πίστευε πολύ σε μάγια και γλωσσοφαγιά. Μάλιστα, μετά το θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και για αυτό χάθηκε το παιδί. Σε κοντινούς ανθρώπους μιλούσε συχνά για την κακοτυχία της την οποία και απέδιδε σε μάγια».
Η ίδια ανέφερε επίσης ότι: «Άκουσα πριν από λίγες ημέρες να λέει κάποιος από το περιβάλλον της ότι πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των παιδιών της. Αυτό δεν ισχύει. Πληρώνει άνθρωπο για να της τα ανάβουν. Λένε ότι δεν πηγαίνει να επισκεφτεί τα παιδιά της. Ίσως να φοβάται την κατακραυγή του κόσμου, δεν ξέρω», δήλωσε το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1.
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία




