Τσιτσιπάς – Λόπεζ μαζί και στο Μαϊάμι
Μετά το Ακαπούλκο και το Indian Wells, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φελιθιάνο Λόπεζ θα βρεθούν και πάλι μαζί στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φελιθιάνο Λόπεζ, μετά το Ακαπούλκο και το Indian Wells, θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους και στο Miami Open, που ξεκινά στις 23 Μαρτίου στη Φλόριντα.
Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο δέχτηκε wild card των διοργανωτών, και σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τους καζάκους Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Αντρέι Γκολουμπέφ.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα τεθεί πιθανότατα αντιμέτωπος με το Νο 2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Ραμ/Σάλισμπουρι.
Ο Τσιτσιπάς και ο Λόπεζ στο τουρνουά του Ακαπούλκο κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο, ενώ στο πρόσφατο τουρνουά του Indian Wells αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τους νικητές της διοργάνωσης, Σοκ και Ίσνερ.
Επίσης, με wild card στο Μαϊάμι θα αγωνιστούν και οι πρωταθλητές του Australian Open 2022, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης, που στον πρώτο γύρο του τουρνουά θα βρουν απέναντί τους τούς Γκονζάλεζ και Μολτένι.
- Drone χτύπησε πολυώροφο κτίριο στο Ντουμπάι – Μεγάλη τρύπα στην πρόσοψη από την έκρηξη
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 15 Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Ολυμπιακός: Εκτός και με τη Μονακό ο Βεζένκοφ
- Γιώργος Μαρίνος: Σε κλειστό κύκλο η κηδεία του – Που και πότε θα γίνει
- Τουλάχιστον 60 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Νότια Αιθιοπία
- Σφυροκόπημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Το δόγμα του ρηχού και όπου φυσάει ο άνεμος στην εξωτερική πολιτική


