ΠΟΥ: Τρεις επιθέσεις σε υποδομές υγειονομικής περίθαλψης στην Ουκρανία μέσα σε μία ημέρα
Ο αξιωματούχος δεν έδωσε πληροφορίες για τους υπαίτιους αυτών των επιθέσων, καθώς το σύστημα επιτήρησης του ΠΟΥ δεν έχει εντολή να συλλέγει πληροφορίες για αυτούς.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει επιβεβαιώσει επτά επιθέσεις σε υποδομές υγειονομικής περίθαλψης στην Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, από τέσσερις την προηγούμενη ημέρα, ανέφερε ο Οργανισμός του ΟΗΕ σε απάντησή του σήμερα με email στο Reuters.
«Μέχρι τις 7 Μαρτίου, εννέα επαληθευμένα περιστατικά επιθέσεων σε υποδομές υγειονομικής περίθαλψης στην Ουκρανία έχουν δημοσιευθεί στο Σύστημα Παρακολούθησης Επιθέσεων στην Υγειονομική Περίθαλψη (SSA), επτά με «επιβεβαιωμένο» επίπεδο βεβαιότητας και δύο με «πιθανό» επίπεδο βεβαιότητας, ανέφερε ένας αξιωματούχος του ΠΟΥ σε ένα email, αναφερόμενος στη βάση δεδομένων του.
Ο αξιωματούχος δεν έδωσε πληροφορίες για τους υπαίτιους αυτών των επιθέσων, καθώς το σύστημα επιτήρησης του ΠΟΥ δεν έχει εντολή να συλλέγει πληροφορίες για αυτούς.
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι Ιταλοί «λύγισαν» τους μαχητικούς Κύπριους, με δύο γκολ σε έξι λεπτά
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]
- «Καμπανάκι» Πάουελ για πληθωρισμό και αγορά εργασίας





