
Σπάρτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης
Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης κοπέλας από τη Σπάρτη, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 18 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από «Το Χαμόγελου του Παιδιού», η 14χρονη, βουλγαρικής καταγωγής, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, από την περιοχή του Θεολόγου, Σπάρτης Λακωνίας.
Ο Οργανισμός προέβη το πρωί της Δευτέρας (28/02) στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Η ανήλικη έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 40 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
- Η γη της ελιάς: Ανατροπές και ένταση
- Μαρινάκης: Καλώς και κακώς εννοούμενα ρουσφέτια – Τι είπε για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των ελεγχόμενων βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ, η ΝΔ ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτική περίθαλψη
- Εξαφανίστηκε 28χρονος στην Καισαριανή
- Φάμελλος: Είναι κυβέρνηση υποδίκων και Κοινοβουλευτική Ομάδα υποδίκων – Να φύγει το συντομότερο

