Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει… αναταράξεις και στο χώρο του αθλητισμού.
Η FIFA σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους Ρώσους, λαμβάνοντας μια απόφαση-βόμβα. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παίρνει δραστικά μέτρα έναντι των Ρώσων, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα στο εξωτερικό, η FIFA αποφάσισε να απαγορεύσει τον εθνικό ύμνο και τη σημαία της Ρωσίας από τους της διεθνείς της αγώνες.
Η αθλητική κοινότητα γυρνάει την πλάτη στη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πουτίν λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι ραγδαίες, με τις Πολωνία, Σουηδία και Τσεχία να έχουν ήδη δηλώσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν κόντρα στη Ρωσία.
Θυμίζουμε, πως η UEFA έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League, με το μεγάλο ματς να μεταφέρεται στο Παρίσι από την Αγία Πετρούπολη.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.