Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραυματίστηκαν δύο Δανοί δημοσιογράφοι
Δέχτηκαν πυρά ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Ένας δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος της δανέζικης εφημερίδας Ekstra-Bladet πυροβολήθηκαν και τραυματίσθηκαν σήμερα ενώ έκαναν ρεπορτάζ στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε η εφημερίδα.
Ο δημοσιογράφος Στέφαν Βάιχερτ και ο φωτογράφος Εμίλ Φίλτενμποργκ Μίκελσεν δέχθηκαν πυρά ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην πόλη Οχτίρκα, περίπου 90 χλμ. βορειοδυτικά του Χαρκίβ, σύμφωνα με την Ekstra-Bladet.
«Το περιστατικό μας θυμίζει με άσχημο τρόπο τους κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά οι δημοσιογράφοι στην Ουκρανία για να τεκμηριώσουν τη φρίκη του πολέμου», έγραψε στο Twitter ο δανός υπουργός Εξωτερικών Γέπε Κόφοντ.
- Ο αλγόριθμος μίλησε: Ιδού οι πιθανότητες να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός 10άδας στην Euroleague
- ΕΕ: Ο πόλεμος έφερε «πόλεμο» μεταξύ Κόστα και φον ντερ Λάιεν
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε ενημερωθεί καθυστερημένα από το Νοσοκομείο ότι έπασχε από καρκίνο
- ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους τραυματίες ενόψει Λεβαδειακού
- Κάι Τραμπ όπως Μαρία Αντουανέτα – Ψώνια με την εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ στο «πιο ακριβό σούπερ μάρκετ» εν μέσω πολέμου – «Χάλια σούσι!»
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη βοηθάει τους εγκληματίες
