Μενίδι: Στη μέση πυροβολισμών μαθητές σχολείου – Η έκκληση της διευθύντριας για την ασφάλειά τους
Η διευθύντρια του σχολείου έστειλε μήνυμα προς όλους τους γονείς των μαθητών να σπεύσουν για να παραλάβουν τα παιδιά τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τους
Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς, σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Ζεφύρι, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε όχημα να σταματήσει για έλεγχο.
Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, ενώ κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.
Το όχημα, τελικά, ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοίχο, με τον οδηγό να τρέπεται σε φυγή και να αναζητείται.
Το περιστατικό συνέβη κοντά στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην διεύθυνση και τους καθηγητές, που φοβήθηκαν για την ασφάλεια των μαθητών.
Ελάτε να πάρετε τα παιδιά σας… από το σχολείο
Άμεσα εστάλη μήνυμα προς όλους τους γονείς των μαθητών να σπεύσουν στο σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο περιεχόμενο του μηνύματος.

Αυτό είναι το μήνυμα που εστάλη στους γονείς
«Σας ενημερώνουμε κι αφού έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας, παρακαλείστε να παραλάβετε τους μαθητές στις 13.25. Η διαδικασία αυτή θα γίνει για λόγους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών μας», αναφερόταν στο σχετικό μήνυμα.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442