NBA – Νέο σοκ με τον Χέιγουορντ
Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τους Ράπτορς γύρισε ξανά τον αστράγαλό του
Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στην πρεμιέρα του ΝΒΑ τη σεζόν 2017-2018 είχε υποστεί έναν από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς στο ΝΒΑ, καθώς είχε γυρίσει ο αστράγαλός του.
Πριν από λίγο καιρό είχε μπει στο πρωτόκολλο του κοροναϊού, ενώ η ατυχία τού χτύπησε ξανά την πόρτα στο παιχνίδι των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Τορόντο Ράπτορς.
Στην πρώτη περίοδο τού γύρισε ξανά ο αριστερός αστράγαλος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αναμέτρηση.
Πρόκειται για τον ίδιον αστράγαλο που είχε χτυπήσει και τη σεζόν 2017-2018, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του και παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Δείτε εδώ τον τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ:
- Ο Άρης συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για τον Κουαμέ – Πότε φτάνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη
- Ο Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την παραμονή του με… Λύκο της Wall Street: «Οι θρύλοι δεν κυνηγούν…» (vids)
- Λέικερς – Σίξερς 119-115: Νίκησαν οι «Λιμνάνθρωποι», τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς (vids)
- Δύο Ελληνίδες στην καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ για το… νέο σερί
- Ιταλικό στυλ στη Βραζιλία: Αντσελότι και Καναβάρο συναντήθηκαν στο Ρίο
- Αταμάν: «Χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση – Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει»
- Αταλάντα – Γιουβέντους 3-0: Πανηγυρικά στoυς «4» του Κυπέλλου Ιταλίας οι «Μπεργκαμάσκι» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442