Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η απίθανη ιστορία του Μάρεϊ: Από τις συμμορίες, στο All-Star Game

Η απίθανη ιστορία του Μάρεϊ: Από τις συμμορίες, στο All-Star Game

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ θα πάρει μέρος στο φετινό All-Star Game, με τον ίδιο να μιλά για το παρελθόν του και το πώς το μπάσκετ τον βοήθησε να ξεφύγει από αυτό

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ, που αγωνίζεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς, θα πάρει μέρος στο φετινό All-Star Game μετά τις απουσίες των Ντουράντ και Γκριν, με τον 25χρονο γκαρντ να «κουβαλά» τη δική του προσωπική ιστορία.

Ο Μάρεϊ δεν έζησε και τα καλύτερα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας του έλειπε συνέχεια, ενώ η μητέρα του έμπαινε και έβγαινε στη φυλακή. Ακόμα σε μικρή ηλικία είχε μπλέξει με συμμορίες στην Ουάσινγκτον, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά μέσω του μπάσκετ μπόρεσε να ξεφύγει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή του προς το καλύτερο και πλέον να βρίσκεται στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Μπορεί τη σεζόν 2018-2019 να έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, ωστόσο οι Σπερς πίστεψαν σε αυτόν και συνέχισαν να τον στηρίζουν μέχρι να επιστρέψει.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 47 ματς με τους Σπερς και έχει κατά μέσον όρο 19,6 πόντους, 9,2 ασίστ και 8,4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 45% εντός παιδιάς, 32% στα τρίποντα και 74% στις βολές.

Μετά την ανακοίνωση ότι θα βρεθεί στο All-Star Game ο Μάρεϊ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θυμάμαι να κάθομαι στο πράσινο δωμάτιο και να με κρίνουν για το παρελθόν μου ως παιδί. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώριζαν ότι δεν είχα την καθοδήγηση και ότι χρειαζόμουν μια ευκαιρία. Θυμάμαι να παθαίνω ρήξη χιαστού και να νομίζουν ότι τα πάντα τελείωσαν για εμένα. Είμαι ευγνώμων. Είναι αλήθεια τώρα. Σε ευχαριστώ Θεέ».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024