Λάρισα: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μικρό κορίτσι
Υπό το καθεστώς τρομοκρατίας ζούνε το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του χωριού Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, εξαιτίας αδέσποτων σκυλιών που έχουν επιθετική συμπεριφορά.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα μικρό παιδί στη Λάρισα που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ο σκύλος επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της και την έσωσε κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.
Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει στο onlarissa.gr πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, δυστυχώς απεβίωσε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.
Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
- ΗΠΑ: Με πιτζάμες και παντόφλες οι επιβάτες στα αεροδρόμια – Viral απάντηση στην οδηγία «ντυθείτε καλύτερα»
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο
