Λάρισα: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μικρό κορίτσι
Υπό το καθεστώς τρομοκρατίας ζούνε το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του χωριού Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, εξαιτίας αδέσποτων σκυλιών που έχουν επιθετική συμπεριφορά.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα μικρό παιδί στη Λάρισα που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ο σκύλος επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της και την έσωσε κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.
Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει στο onlarissa.gr πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, δυστυχώς απεβίωσε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.
Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας
- Η Φλαμένγκο ανοίγει την πόρτα στον Βινίσιους
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη


