Λάρισα: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μικρό κορίτσι
Υπό το καθεστώς τρομοκρατίας ζούνε το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του χωριού Χειμάδι, του Δήμου Τεμπών, εξαιτίας αδέσποτων σκυλιών που έχουν επιθετική συμπεριφορά.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα μικρό παιδί στη Λάρισα που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ο σκύλος επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι στη Λάρισα, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή κοντά της, ήταν ο πατέρας της και την έσωσε κυριολεκτικά από τα δόντια του αγριεμένου ζώου.
Ειδικότερα ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει στο onlarissa.gr πως η αγέλη των συγκεκριμένων σκυλιών μέχρι προσφάτως είχε και στέγη και φαγητό, καθώς τα περιέθαλπτε μια κάτοικος του χωριού η οποία πριν λίγο διάστημα, δυστυχώς απεβίωσε με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βρεθούν στον δρόμο χωρίς καμία φροντίδα.
Κάτοικοι του χωριού έχουν αναφέρει στις αρχές και στον Δήμο τα περιστατικά επίθεσης των αδέσποτων, όμως όπως ο ίδιος καταγγέλλει , κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα.
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442