Αταλάντα: Χάνει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ο Μίραντσουκ
Ο Μίραντσουκ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Λάτσιο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 25 ημέρες
Χωρίς τον Αλεξέι Μίραντσουκ θα παραταχθεί η Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» το περασμένο Σάββατο και για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 25 ημέρες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Κάλιαρι και Γιουβέντους για τη Serie A, το ματς με την Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Copa Italia και πιθανότατα και τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέργκαμο στις 17/2.
O Αλεξέι Μίραντσουκ φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ένα γκολ και δυο ασίστ.
- Ντούα Λίπα: Οι ρομαντικές στιγμές στο Παρίσι με τον Κάλουμ Τέρνερ
- Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους έξι παιδιά – Οι ΗΠΑ στέλνουν επιθετικά ελικόπτερα στο Τελ Αβίβ
- ΠΑΣΟΚ: Η δημοσκοπική πτώση, το συνέδριο και η «ηχώ δωματίου»
- Ηράκλειο: Ζευγάρι διέπραξε 14 κλοπές με λεία πάνω από 60.000 ευρώ – Πώς έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.
- Προπονητής Λεβερκούζεν: «Ο Ολυμπιακός είναι συμπαγής ομάδα με πολύ έμπειρο προπονητή»
- Λύση στην ακμή δίνει ο δερματολόγος – Οι υπόλοιποι έχουν ιδέες


