Κρήτη: Αποκλείστηκε από την κακοκαιρία ενώ ήταν ετοιμόγεννη – Πώς κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο
Η γυναίκα γέννησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα υγιέστατο αγοράκι
Μεγάλη χαρά και ανακούφιση ζει πλέον οικογένεια από τη Μεσαρά Ηρακλείου.
Η οικογένεια χθες βίωσε τεράστια αναστάτωση, όταν η ετοιμόγεννη σύζυγος βρέθηκε αποκλεισμένη εξαιτίας της κακοκαιρίας και του χιονιού.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών κι από εκεί το προσωπικό κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ασθενοφόρο με τη συνοδεία μάλιστα περιπολικού να την μεταφέρει σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, όπερ και εγένετο.
Η γυναίκα γέννησε τελικά το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το σύζυγό της. Μάλιστα είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας.
«Η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίζεται απρόσκοπτα παρά την κακοκαιρία. Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως και άλλες που βρίσκονταν σε δύσβατες περιοχές, γέννησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος χαίρουν άκρας υγείας», δήλωσε στο cretapost ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στέλιος Κτενιαδάκης.
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»
- Το «Βουνό της Αξίνας»: Η μυστική υπόγεια φωλιά του Ιράν και το σχέδιο των ΗΠΑ για απόβαση κομάντος
- Ο Ταλ Ντίλιαν της Intellexa καίει την κυβέρνηση και για τις «εξαγωγές» του Predator σε τρίτες χώρες – Υπόλογη η Ελλάδα
- Οι έφηβοι στην Αυστραλία παρακάμπτουν την απαγόρευση των social media
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα – Τι αλλάζει
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη επί της Τσέλιε και στη Φιλαδέλφεια»


