
Απίστευτο: Ο τερματοφύλακας στις Κομόρες έβαζε τα χέρια στην πλάτη για να μην αγγίξει την μπάλα!
Ο αριστερός μπακ των Κομορών αναγκάστηκε να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στο ματς με το Καμερούν, όμως απ’ ότι φάνηκε δεν μπόρεσε να εξοικειωθεί με τη νέα του θέση.
Μπορεί ο Τσακέρ Αλχαντούρ να αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας αναγκαστικά στην ήττα των Κομορών με 2-1 από το Καμερούν στο Κόπα Άφρικα, όμως το έκανε με τη νοοτροπία του οπισθοφύλακα.
Ο ίδιος παίζει ως αριστερός μπακ, αλλά η ομάδα του δεν είχε στη διάθεση της γκολκίπερ, με τους δύο να έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό και ο άλλος να είναι τραυματίας.
Πέρα από το ότι ο αριθμός της φανέλας του σχηματίστηκε με ταινία για να μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, υπήρξε φάση που ξεχάστηκε και έβαλε τα χέρια πίσω από την πλάτη για να μην αγγίξει την μπάλα.
Ωστόσο, αξίζει να δείτε κάποιες από τις εξαιρετικές αποκρούσεις του…
Comoros left-back Chaker Alhadhu going in goal for a full 90 minutes and pulling off some stunning saves against AFCON hosts Cameroon has got to be the football highlight of 2022 so far ???
(via @CAF_Online)pic.twitter.com/mGXZCfujTC
— ESPN FC (@ESPNFC) January 24, 2022
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
- Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών


