Το σπουδαίο επίτευγμα Βαλμπουενά και Βέλεθ στη Λεωφόρο
Ματιέ Βαλμπουενά και Φραν Βέλεθ πέτυχαν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στο ίδιο παιχνίδι.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στη Λεωφόρο σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού δεν είχε ρυθμό, γκολ αλλά και ιδιαίτερες φάσεις στις δυο εστίες.
Ωστόσο, είχε δυο σπουδαίες επιδόσεις, αφού ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Φραν Βέλεθ έφτασαν τις 100 συμμετοχές στην Ελλάδα, καταφέρνοντας μάλιστα να το πετύχουν στο ίδιο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε στην επίδοση αυτή, έχοντας 62 παιχνίδια πρωταθλήματος, 7 Κυπέλλου και 31 για την Ευρώπη. Το ντεμπούτο του είχε γίνει σε άλλο ένα 0-0, στις 23/7/2019, στο εκτός έδρας ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.
Από την άλλη, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κατάφερε να συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, μετά από 4 χρόνια αγωνιζόμενος στην Ελλάδα. Ο Βέλεθ έχει 86 παρουσίες στο πρωτάθλημα (47 με τον Άρη και 39 με τον Παναθηναϊκό) 11 στο Κύπελλο (7 και 4 αντίστοιχα) και τρεις εμφανίσεις στην Ευρώπη (όλες με τους Θεσσαλονικείς), ενώ έκανε το ντεμπούτο του είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου, στο νικηφόρο 3-0 στη Λαμία.
- Ακρίβεια: Μετά το Πάσχα αρχίζουν τα Πάθη για την κυβέρνηση
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Ρουιμπάλ κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιάνους (vid)
- Ουκρανία: Αντιμέτωπη με οικονομική κατάρρευση – Αδειάζει η κλεψύδρα για το Κίεβο
- Ο Όρμπαν μόνος του στο περιθώριο στην Σύνοδο Κορυφής – Κάθισε μακριά όταν άρχισε να μιλά ο Ζελένσκι
- Conference League: Πρόκριση στην παράταση η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας των 10 παικτών (2-1)
- Λάρισα: Αυτό είναι το άκρως απόρρητο αμερικανικό UAV που εθεάθη στην 110 Πτέρυγα Μάχης (βίντεο)


