Δεύτερη νίκη για τη Νιγηρία (3-1)
Η Νιγηρία επικράτησε του Σουδάν με 3-1 και αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» του Κόπα Αφρικα – Ξανά στον πάγκο έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου.
Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Κόπα Αφρικα πέτυχε η Νιγηρία του Χένρι Ονιεκούρου.
Η εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού επικράτησε με 3-1 του Σουδάν και σφράγισε την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας αφρικανικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Ο άσος της πειραϊκής ομάδας, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Αίγυπτο (1-0), παρέμεινε στον πάγκο.
Με αυτή τη νίκη η Νιγηρία έφτασε τους 6 βαθμούς και είναι στην κορυφή του ομίλου, με το Σουδάν και την Γουινέα Μπισάου να ακολουθούν με 1 πόντο και την Αίγυπτο να μην έχει κάνει ακόμα… σεφτέ. Οι δύο τελευταίες αγωνίζονται μεταξύ τους στις 21:00.
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης: Καμία μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ – Έχετε καταπιεί την «Ομάδα Αλήθειας»

