Ο Χάρης Παυλίδης αποτελεί παρελθόν για το Ολυμπιακό, με τον έμπειρο τεχνικό να αποδέχεται την εξωπραγματική πρόταση που του έκανε η ομοσπονδία της Κίνας και να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη μόλις ενημερώθηκε από τον Ελληνα προπονητή ότι αποχωρεί από τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου άρχισε αμέσως την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σέρβου Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος μάλιστα αποτελεί εισήγηση του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος μπορεί να ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά παραμένει μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας και ήθελε να συμβάλει στη διάδοχη κατάσταση.
Ο Σέρβος είχε τεράστια καριέρα ως αθλητής, καθώς είχε κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια με την Σερβία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης τέσσερα Κύπελλα Ευρώπης. Τρία με την Μπρέσια και ένα με την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Από το 2015 είναι στην εθνική ομάδα του Ιράν, την οποία κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στο ασιατικό πόλο.
Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος είχε σπουδαίες επιτυχίες ως αθλητής, τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε την επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών, με την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του από τον σύλλογο του Πειραιά.
Μια πολύ καλή επιλογή από τον Ολυμπιακό, με τον Χάρη Παυλίδη να εγγυάται προσωπικά για τον Σέρβο, που αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο που αφηνει ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος γιγάντωσε την γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών και την έκανε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου