
Πέραμα – Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας – Επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων
Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονται δύο άτομα στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους καπνούς.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στο Πέραμα, Αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων.
Στο πόδι οι ένοικοι
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή προς σήμερα Δευτέρα.
Αμέσως δόθηκε εντολή και δύναμη 12 πυροσβεστών με 4 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Πέραμα Αττικής.
?Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 9, 2022
Ταυτόχρονα ξεκίνησε και επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων από τα διαμερίσματά τους για προληπτικούς λόγους εξαιτίας των πυκνών καπνών.
Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονται δύο άτομα στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους καπνούς, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύουν και γίνονται προσπάθειες για την απομάκρυνσή τους.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι το πιο βαθύ και σκοτεινό κράτος και στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Ποια… κατάρα; Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς Euroleague αν μπορούμε» – Τι είπε για Νετζήπογλου
- Υπό απειλή τα ελληνικά σχολεία στην Ιερουσαλήμ
- Πάνω από 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο – Οι περισσότερες για υπερβολική ταχύτητα
- Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson 109-83: Έβγαλε την υποχρέωση με «καυτό» Νετζήπογλου και φουλάρει για «διαβολοβδομάδα» (vids)
- Shops Open on Palm Sunday as Easter Trading Hours Begin



