Σάκης Ρουβάς – Απειλούν με γιαούρτωμα στον Λυκαβηττό – Σε επιφυλακή οι Αρχές
Το διαδικτυακό κάλεσμα καλεί σε γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά και όσων του ανέθεσαν να τραγουδήσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με υψηλό αντίτιμο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας
Το γιαούρτωμα στο Σάκη Ρουβά οργανώνεται μέσω διαδικτύου μετά την πρόταση που έγινε στον καλλιτέχνη να τραγουδήσει στον Λυκαβηττό έναντι μεγάλου ποσού.
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει η δημιουργία διαδικτυακής ομάδας η οποία οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.
Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως:
«Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκ…, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά ( κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας.».
Τις αρχές κινητοποιεί το γεγονός ότι είναι εκατοντάδες οι πολίτες που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο


