
Βόλος – Συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι που πέθανε 67χρονη μετά από φωτιά
Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της πυρκαγιάς, πιθανόν η 67χρονη να άναψε φωτιά για να ζεσταθεί
Μία δραματική ανθρώπινη ιστορία έφερε στο «φως» φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι στο κέντρο του Βόλου.
Η 67χρονη γυναίκα που πέθανε ζούσε μέσα στα σκουπίδια. Παλιά ρούχα, βιβλία, χαρτιά, ψάθινα καλάθια, πλαστικά τελάρα, ήταν στοιβαγμένα σε κάθε δωμάτιο, ακόμη και στα μπαλκόνια, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα gegonota.news.
Οι γείτονες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό του σπιτιού διότι αποτελεί «υγειονομική βόμβα» αλλά και υπό τον φόβο πυρκαγιάς.
Σκουπίδια σε ύψος 1,5 μέτρου
Το τελευταίο συνέβη χθες. Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά και οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως τα σκουπίδια έφταναν σε ύψος 1,5 μέτρου.
Η γυναίκα βρέθηκε καθισμένη σε μία καρέκλα χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα προέκυψε από τις αναθυμιάσεις, καθώς η 67χρονη δεν έφερε εγκαύματα.
Η γυναίκα διέμενε στο σπίτι που δεν είχε ρεύμα μαζί με τον αδερφό της, ο οποίος πέθανε πριν από λίγα χρόνια.
Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της πυρκαγιάς, πιθανόν η 67χρονη να άναψε φωτιά για να ζεσταθεί.
Δείτε φωτογραφίες
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο


