«Πετάει» ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Ευρωλίγκα
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, κλείνοντας έτσι με νίκη τον πρώτη γύρο της διοργάνωσης.
Το θετικό αυτό αποτέλεσμα, έφερε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και πάλι μόνη τρίτη στη βαθμολογία με ρεκόρ 12-5, ενώ από την άλλη πλευρά οι Πράσινοι έκλεισαν τον πρώτο γύρο με ακόμη μία ήττα όντας 17οι με ρεκόρ 4-13.
Στα άλλα παιχνίδια, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανέβηκε στο 11-6, παραμένοντας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας κυνηγώντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνεχίζει την πτωτική πορεία έχοντας ρεκόρ 7-10.
Ακόμα, η Μπασκόνια έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από τη Βαυαρία, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με σόου του Γουέιντ Μπόλντγουιν, με τους Βάσκους να ανεβαίνουν στο 6-11, παραμένοντας χαμηλά, ενώ το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι έπεσε στο 7-10.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αθηνών – Σουνίου, κάηκε ολοσχερώς
- Greece Tourism Wages to Rise 12% in Two Years Under New Agreement
- Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπόντο Γκλιμτ 5-0: Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή για τα «λιοντάρια»
- Spotify: Όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει μια λειτουργία που οι χρήστες περιμένουν εδώ και 15 χρόνια
- Με Καραλή και Τεντόγλου η Εθνική ομάδα στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
- Σταματά από την Πέμπτη η αγορά γάλακτος και των παραγώγων του σε όλη τη Λέσβο, λόγω του αφθώδους πυρετού



