Θεσσαλονίκη – Άνδρας λιποθύμησε μέσα σε λεωφορείο
Στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έπεσε στην μπροστινή πόρτα του οχήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Ειδικότερα, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, περί τις 22.30 στο λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο 32, Ηλιούπολη – Αριστοτέλους, ένας άνδρας περίπου 60 ετών σωριάστηκε στο πάτωμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το thesstoday, στο λεωφορείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο οδηγός κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο ίδιος ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεν μιλούσε με τους γύρω του, ενώ οι επιβάτες βγήκαν έξω από το αστικό περιμένοντας τους άνδρες του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι ο άνδρας επιβιβάστηκε από την πλατεία Αριστοτέλους στο αστικό και φαινόταν εξαρχής ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.
Φέρεται δε να έπεσε κάτω μια ακόμη φορά καθώς παρουσίαζε έντονη αστάθεια, να σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων επιβατών και να ξαναέπεσε κάτω σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.


