ΑΕΚ – Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Στάνκοβιτς
Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός στο γόνατο του Αυστριακού τερματοφύλακα και του έστειλε ευχές για γρήγορη επάνοδο.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/12) η επέμβαση στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου. Η Ένωση ενημέρωσε με ανάρτησή της πως όλα πήγαν καλά ενώ έστειλε και τις ευχές της για γρήγορη επάνοδο, η οποία αναμένεται σε έναν μήνα από σήμερα.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ:
«Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υποβλήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία σε αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή έσω μηνίσκου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!
Cican, get well soon!»
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

