Ολυμπιακός – Ο Πρίντεζης σκόραρε buzzer beater τρίποντο με πεταχτάρι
Ο Γιώργος Πρίντεζης σκόραρε με ένα ανεπανάληπτο τρίποντο από τα 8 μέτρα, με πεταχτάρι στη λήξη της πρώτης περιόδου στη Λάρισα
Ο Γιώργος Πρίντεζης σκόραρε το καλάθι της αγωνιστικής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα στο φινάλε της πρώτης περιόδου.
Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων με το σκορ στο 18-20 υπέρ των φιλοξενούμενων είχε μόλις μερικά δευτερόλεπτα να τρέξει το γήπεδο και να εκτελέσει πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και ευστόχησε σε ένα απίθανο τρίποντο.
Συγκεκριμένα, ο «Πρι» πέταξε την μπάλα με πεταχτάρι από τα 8 μέτρα και σκόραρε κάνοντας το 18-23 με το καλάθι σήμα κατατεθέν του από τον τελικό της Πόλης το 2012, όταν και έδωσε τη Euroleague στους Πειραιώτες.
Δείτε το βίντεο:
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026


