Σουάρες – «Ο Μέσι μου είπε ότι υποφέρει στο Παρίσι από το κρύο και το χιόνι»
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει οπ Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι με τις καιρικές συνθήκες μίλησε ο Λουίς Σουάρες.
Μόνο εύκολη δεν έχει αποδειχθεί η προσαρμογή του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι μέχρι στιγμής. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μοιάζει σαν να κινείται έξω από τα… νερά του και προς το παρόν δεν δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή στη Γαλλία.
Μάλιστα αυτό ανέφερε και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός κλήθηκε να μιλήσει για τον πολύ καλό του φίλο και δήλωσε πως ο pulga υποφέρει στο Παρίσι από το κρύο και το χιόνι.
«Με τον Μέσι μιλάμε μεταξύ μας κάθε μέρα. Για τα παιχνίδια, τις οικογένειες μας, για τ πάντα. Πρόσφατα μου είπε ότι υποφέρει πολύ από το κρύο και το χιόνι. Του είπα ότι σίγουρα θα πρέπει να το συνηθίσει».
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup


