
Ασύλληπτο – Η Γκλάντμπαχ δέχτηκε 6 γκολ στο ημίχρονο από την Φράιμπουργκ!
Η Γκλάντμπαχ τα έχει χαμένα στο ματς με την Φράιμπουργκ, καθώς δέχτηκε… μισή ντουζίνα γκολ στο πρώτο μέρος και μάλιστα στην έδρα της!
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο πρώτο μέρος του ματς ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και τη Φράιμπουργκ για την 14η αγωνιστική της Bundesliga.
Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 6 τέρματα, με το αξιοσημείωτο της υπόθεσης να είναι, πως η Γκλάντμπαχ δεν έχει κάποια σοβαρή απουσία, είτε λόγω τραυματισμού, είτε κοροναϊού.
Τα τέρματα της Φράιμπουργκ έχουν πετύχει οι Εγκστάιν στο 2′, Σέιντ στο 5′, Λάινχαρτ στο 12′, Χόφλερ στο 19′, Χόλερ στο 25′ και Σχλότερμπεργκ στο 37′.
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το Ισραήλ καταγγέλλει ως «επαίσχυντη και παράλογη» την εγγραφή στη μαύρη λίστα του ΟΗΕ για εγκλήματα σεξουαλικής βίας
- Ναταλία Βοντιάνοβα, το σούπερ μόντελ-Σταχτοπούτα: Από την ακραία πείνα στη Ρωσία, βασίλισσα της LVMH




