Λόπες – «Να βάλω γκολ και με την Αντβέρπ»
Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Ρόνι Λόπες που τόνισε πως θέλει να σκοράρει και με την Αντβέρπ την Πέμπτη στο Europa League.
Ο Ρόνι Λόπες βοήθηκε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Ο άσος των Πειραιωτών ευχήθηκε μάλιστα να σκοράρει και στο ματς του Europa League με την Αντβέρπ.
Όσα είπε ο Λόπες:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος καταρχάς επειδή κερδίσαμε και επειδή έβαλα το γκολ. Ήταν δύσκολο ματς. Απόψε αποδείξαμε πως βγαίνουμε για να κερδίσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Ήταν δικό μου λάθος το γκολ που δεχτήκαμε αλλά δουλέψαμε ως ομάδα καταφέραμε να το ανατρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Το εύχομαι να βάλω γκολ την Πέμπτη με την Άντβερπ. Είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Θα προσπαθήσω πολύ.»
- Παναθηναϊκός: Η εξάδα των ξένων για τον τελικό με τον Ολυμπιακό – Εκτός Σορτς και Φαρίντ
- «Οι θεοί ήταν με το μέρος μου» – Ο φωτογράφος του Reuters πίσω από τo viral κλικ της σύλληψης του Άντριου
- Νέα Αριστερά για ναυάγιο στο Ηράκλειο: Η επανάληψη αναδεικνύει τα αδιέξοδα της πολιτικής Μητσοτάκη – Πλεύρη
- Μπενίτεθ: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν τρόπο για να παίζουμε σε κάθε ματς»
- Κατασχέσεις αυτοσχέδιων όπλων στις φυλακές Δομοκού – Έρευνες μετά τη δολοφονία του 43χρονου ισοβίτη
- Διάσκεψη κορυφής για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»

