Παναθηναϊκός – Αποφόρτιση για Πέρεθ
Ο Ρούμπεν Πέρεθ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή (26/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο Ρούμπεν Πέρεθ από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να εμφανίζει κάποιες ενοχλήσεις λόγω των διαδοχικών 90λεπτων που έχει αγωνιστεί. Ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές», όμως αποφασίστηκε να ακολουθήσει για κάποιες μέρες πρόγραμμα αποφόρτισης.
Έτσι και σήμερα, στην προπόνηση της Παρασκευής (26/11) στο «Γ. Καλαφάτης», ο 32χρονος άσος έκανε αποφόρτιση για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του.
Πέρα από τον Πέρεθ, τη θεραπεία τους συνέχισαν και οι Καρλίτος, Λούντκβιστ και Πούγγουρας, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Μπεκ.
Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» δούλεψαν αρκετά στα τελειώματα φάσεων, αλλά και στην ανάπτυξη εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα

