Χρυσή Μπάλα – Σενάριο για ανατροπή και νίκη του Μέσι
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας και όχι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Λιγότερο από μια εβδομάδα(29/11) έμεινε για την απονομή της Χρυσής Μπάλας με την αγωνία για το ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής κορυφώνεται. Με τα τωρινά δεδομένα μεγάλο φαβορί φαντάζει ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όμως φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει… ανατροπή και το βραβείο να καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής ανατρέποντας τα αρχικά προγνωστικά αφήνοντας δεύτερο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.
Μπορεί ο Μέσι να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά στην νέα του ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με τα σενάρια θα είναι ο φετινός νικητής της Χρυσής Μπάλας. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στις 29 του μήνα όπου θα υπάρξει η επισημοποίηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες


