Αλεξάνδρα Ταβουλάρη – «Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη η αδελφή μου»
Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μια ειλικρινής εξομολόγηση για το #metoo, την ομοφυλοφιλία, την αδελφή της και την μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή.
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οποίος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο «Ήβη».
«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός», δήλωσε η κ. Ταβουλάρη για το ρόλο της.
«Δεν θεωρώ πως είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία, συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον», ανέφερε για την ελληνική κοινωνία και την ομοφυλοφιλία.
«Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και την στηρίζω πολύ σε αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη η αδελφή μου, γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Και συνέχισε «πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, δεν είναι».
«Η μητρότητα έχει αλλάξει την ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο», σημείωσε για τη μητρότητα.
«Δεν θεωρώ την παρεμβατικότητα στα παιδιά, προστασία», πρόσθεσε η κ. Ταβουλάρη.
«Λεμέ ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε εάν δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολύ βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα», δήλωσε για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.
«Είναι πολύ σοβαρό το #metoo και δίνει την δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της τέχνης και το ελληνικό #metoo.
«Δεν είμαι αισιόδοξη πάντα, αλλά προσπαθώ να είμαι», κατέληξε η ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
- Φωτιά σε όχημα στη λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα
- Χωρίς ενδείξεις ευλογιάς τα νεκρά πρόβατα που βρέθηκαν στην Κοζάνη – Πιθανή παράνομη σφαγή
- Η Δόξα Λευκάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε απευθείας στη Stoiximan GBL (vid)
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- Bimbofication: Το φετίχ παρενδυσίας του crossdresser συζύγου της Κρίστι Νόεμ σπάει τα κοντέρ στο Pornhub
- Οι εξηγήσεις των Μπακς στο ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και η θέση του «Greek Freak» (pic)
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη
- «Καμία εμπλοκή μου » – Τι υποστηρίζει ο Μηταράκης για την επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442